Thursday, January 24, 2013

2013 Uzun Etek Modelleri

   Bir çok kadının dolabında önemli bir yeri vardır uzun eteklerin. Rahatlığıyla ve çok çeşitli modelleriyle 2013 kış kreasyonunda yerini çoktan almış. Bu sene vitrinler de uzun etek modasını çok sık göreceğiz.

   2013 Uzun Etek Modelleri   önde gelen tasarımcıların sunumlarıyla  moda dünyasın da hak ettiği yeri almış. Öyle ki ister dar kesim olsun, isterse bol kesimlerle çok çeşitliliği oldukça ön planda tutulmuş. Kış sezonun da alışıla gelmiş dar kesimin yanın da bu yıl geniş ve renk renk çiçek bahçesini andıran modellerde aradığınız şıklık ve rahatlık tamamlanmış. Dar etek giyimini sevmeyen hanımların, 2013 Kış Sezonunda Uzun Etek Modelleri bu yıl gözdesi olacağından eminiz.
   Kış sezonun da olmamız uzun etek giymeye elbette engel değil. Platform ayakkabılarla ve zevke göre tercih  edilen ceketlerle veya triko kazaklarla kombine edebilirsiniz.  Eğer soğuktan donarım düşünceniz varsa size küçük bir tüyo; beğendiğiniz renkler de taytlar giyerek üşümeden  istediğiniz şıklığı ve rahatlığı kolaylıkla yakalayabilirsiniz. 2013 Uzun Etek Modelleri buyrun:















No comments:

Post a Comment

Yazar

authorHello, my name is Jack Sparrow. I'm a 50 year old self-employed Pirate from the Caribbean.
Learn More ?